Kundservice 0151-123 54

Logga in

X

Nylon

Ett mångsidigt och hållbart material

Nylon är ett konstmaterial som skapades under 1930-talet som ett alternativ till silke. Det är ett lätt och starkt material som är mycket populärt i strumpbyxor och knästrumpor. Nylon är känt för sin slitstyrka, elasticitet och förmåga att tåla stora påfrestningar.

Fördelarna med nylon i underkläder och strumpor

Några av fördelarna med nylon är att det är lätt att tvätta, torkar snabbt och är resistent mot konstiga skrynklor och veck. Dessutom är nylon mjukt och bekvämt att bära, vilket gör det till ett utmärkt val för underkläder och strumpor. Nylon finns i en mängd olika färger och mönster, vilket ger dig många stilalternativ att välja mellan.

Förstå denier: Tjockleken på nylonstrumpor

En fråga vi ofta får är hur man vet vad som är tjockast av 20, 40 och 70 den. Det korta svaret är: ju högre siffra, desto tjockare garn. Denier (förkortas den) är ett mått på tjockleken av garn och avser vikten i gram av 10 000 yard (9 144 m) garn. Ett 20 denier garn med längden 9 144 meter väger alltså 20 gram. Ju högre denier-tal, desto tjockare strumpbyxor och vice versa.

Skötselråd för dina nylonprodukter

För att hålla dina nylonprodukter i gott skick är det viktigt att följa skötselråden på etiketten. Använd ett milt tvättmedel för syntetiska material, undvik blekmedel och mjukmedel, och tvätta i låga temperaturer för att minimera risken för skada eller krympning. När det gäller torkning är det bäst att lufttorka eller torka på låg värme för att undvika överdriven exponering för värme. Förvara dina nylonprodukter på en sval och torr plats för att bevara kvaliteten.

Populära produkter i nylon

Gus stödstrumpor nylon 40 den
Tunna och sköna med lite bredare resår. Du slipper få svullna ben framåt kvällen.
fr. 179 kr
66 RECENSIONER
2-pack Vogue 20 den knästrumpor förstärkta
175 kr
6 RECENSIONER
2-pack knästrumpor dam nylon 20 den
Bred, mjuk resårkant. Förstärkt tå. Favoritstrumpor!
fr. 99 kr
8 RECENSIONER
Vogue dam stödstrumpor knä 20 den
Storsäljande, komfortabla damstrumpor med bred resår – älskade av våra kunder
fr. 179 kr
10 RECENSIONER
2-pack strumpbyxor 80 den
Sköna, mjuka mycket prisvärda i microfiber.
169 kr
8 RECENSIONER