Kundservice 0151-123 54

Logga in

X
Säker betalning av strumpor och underkläder

Varje år handlar hundratusentals nöjda kunder strumpor och underkläder från oss. Bland annat några av sveriges största sjukhus.

KÖPVILLKOR

Här handlar du tryggt.

Gus Textil AB har levererat strumpor och underkläder via postorder sedan 1993.

Gus Textil garanti
Helt nöjd eller pengarna tillbaka

Vi levererar med
Postnord
I första hand skickas försändelsen till din brevlåda och om det inte går till närmaste utlämningsställe för Postnord.

Expeditions- och fraktavgift.
Du betalar endast en sammanlagd expeditions- och fraktavgift på 89 kr när du handlar hos Gus Textil AB.

Hemleverans
Väljer du detta alternativ får du Postnords tjänst "Leverans vid dörr". Då garanteras att försändelsen kommer ända hem och inte till utlämningsställe. Detta innebär att i de fall som Varubrev inte går att leverera i postlåda istället levereras till mottagaren vid dennes dörr. För ökad trygghet får mottagaren ett sms eller mail när försändelsen har levererats till mottagarens dörr.

Tjänsten hemleverans kostar 89 kr, utöver den ordinarie paketering/fraktavgiften.

Hemleverans har en begränsning för leveranser på 2 kg. Vid större beställningar kan vi inte garantera att tjänsten är tillgänglig.Leveranstid
Din order skickas normalt inom en vecka, oftast efter 1-2 arbetsdagar.
Kan bli något längre vid hög orderingång.

Betalning med Swish
Med Swish betalar du din onlinebeställning snabbt och enkelt med din mobiltelefon.

Fakturabetalning
Faktura och inbetalningskort medföljer leveransen.
Betalningsvillkor: 10 dagar netto från leveransdatum.
Vid utebliven betalning debiteras en påminnelseavgift om 60 kr
Sedvanlig kreditupplysning görs på nya kunder som väljer att betala mot faktura.

Kortbetalning
Snabbt, enkelt och säkert!

Vi accepterar VISA och MasterCard

Beställ strumpor och underkläder

Din onlinebetalning är säkrad genom att Gus Textil AB använder betalningstjänster från DIBS (www.dibs.se) samt Swedbank, SEB, Handelsbanken och Nordea. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. Gus Textil AB har aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

DIBS stödjer också 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter. Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är du välkommen att kontakta oss.

Export
Vid beställningar till andra länder tillkommer en kostnad på 210:- utöver frakt– och paketeringsavgift.

För Norge: Vid leverans måste du betala tullavgifter.

Priser och betalning
Samtliga priser på denna hemsida är inklusive moms. Vi reserverar oss för ev. ändringar av skatter eller liknande oförutsedda händelser. Vi reserverar oss för ev. felaktig information på hemsidan samt att färgåtergivningen ej är exakt. Kreditkontroll kan göras. Vi förbehåller oss rätten att sända mot postförskott.

Felaktig/skadad vara
Skulle en skada ha uppstått när du får paketet, anmäl detta genast till oss.

Retur och bytesrätt
Du har full retur- och bytesrätt på alla varor inom 30 dagar. Kontakta oss, telefon: 0151-123 54. 

Varan ska skickas i originalskick. Varan kan vara provad men oanvänd, ha med originalförpackningar samt etiketter. Du som kund står for returkostnaden, vid byte står vi för fraktkostnaden tillbaka till dig.

Skicka varan med fakturan till: Gus Textil AB, Hantverksgatan 27, 643 30 Vingåker. OBS! Var tydlig med att skriva ditt önskemål

Personuppgifter
Vi skyddar dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med EU:s nya dataskyddsförordning GDPR (general data protection regulation)
Läs mer i vår integritetspolicy, klicka här

Reklamation

Om det skulle vara något fel på din vara när den kommit hem till dig ber vi dig kontakta oss på 0151-123 54 innan du skickar tillbaka varan.

Återbetalning
Om du betalat med bankkort eller direktbetalning kommer dina pengar komma in på det kortkontot du använde vid betalnings- tillfället. Om du angivit faktura som betalsätt men inte betalat fakturan kommer varan dras direkt från fakturan och vi skickar dig en ny. Har du redan betalat din faktura kommer vi att kontakta dig for återbetalning.