Kundservice 0151-123 54
 • Strumpor med lös resår
  Gus-Ankel ®
 • Katalog med sköna strumpor och underkläder
  Katalog
 • Användare av strumpor och underkläder
  Logga in
 • Kundservice för strumpor och underkläder
  Kundtjänst

Logga in

X

Bra kompressionsstrumpor för dig

Du vet hur det känns. Svullna ben och svullna fötter. Det är dags att göra någonting åt det. Hos Gus Textil hittar du medicinska kompressionsstrumpor som gör att du själv kan lösa problemet.

Här hittar du medicinska stödstrumpor i kompressionsklass som uppfyller kraven för klass 1. De har förebyggande effekt på flera sjukdomar som ofta återfinns hos äldre. Men minskar risken även för åderbråck och blodproppar i benen som uppstår vid graviditet eller stillasittande. De är även utmärkta vid långa resor med flyg. Eller när du bara är trött i benen. Att använda kompressionsstrumpor motverkar svullnad.

Alla de här goda egenskaperna har även visat sig användbart för flera olika idrotter. Inte minst löpning. Det ökade blodflödet tillbaka till hjärtat hjälper kroppen med den tunga belastningen under ett träningspass vilket gör att många tycker det känns lite lättare att prestera mer. Både elit och vardagsmotionärer. Den allra bästa effekten får du vid användning efter ett träningspass då strumporna minskar smärtan och gör att styrkan kommer tillbaka snabbare.

Kanske har du venös insufficiens, eller behöver stödstrumpor klass 1 i samband med operation. Ben venös så är rätt storlek, alla mått inte passar alla. Ibland kallas det också mild kompression efter den europeiska standarden 15-21 mmhg.

Nu kan du äntligen ge någonting tillbaka till dina ben som jobbar så hårt för dig. Oavsett om du springer, jobbar eller bara tar en promenad kommer du uppleva stor skillnad med ett par kompressionstrumpor som ökar blodcirkulationen från ben och fötter. Du hjälper dina muskler att jobba hårdare och återhämta sig snabbare.

Kompressionsstrumpor klass 1 med extra breda vader
Kompressionsstrumpor med extra utrymme
fr. 195 kr
17 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor klass 1
fr. 195 kr
9 RECENSIONER
Stödstrumpor utan tå
För dig som behöver en tålös stödstrumpa
fr. 179 kr
8 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor klass 1 ull
Funktionella strumpor som håller värmen
fr. 225 kr
25 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor spets
199 kr (229 kr)
2 RECENSIONER