Kundservice 0151-123 54
 • Strumpor med lös resår
  Gus-Ankel ®
 • Katalog med sköna strumpor och underkläder
  Katalog
 • Användare av strumpor och underkläder
  Logga in
 • Kundservice för strumpor och underkläder
  Kundtjänst

Logga in

X

Bra kompressionsstrumpor för dig

Du vet hur det känns. Benen svullnar, är trötta och slitna. Det är dags att göra någonting åt det. Hos Gus Textil hittar du kompressionsstrumpor som gör att du själv kan lösa problemet.

Här hittar du medicinska stödstrumpor som uppfyller kraven för kompressionsstrumpor klass 1. De har förebyggande effekt på flera sjukdomar som ofta återfinns hos äldre. Men även åderbråck och blodproppar i benen som uppstår vid graviditet eller stillasittande. De är även utmärkta vid långa resor med flyg. Eller när du bara är trött i benen. Kompressionsstrumpor förhindrar även att benen svullnar.

Alla de här goda egenskaperna har även visat sig användbart för olika idrotter. Inte minst löpning. Det ökade blodflödet hjälper kroppen med den tunga belastningen under ett träningspass vilket gör att många tycker det känns lite lättare att prestera mer. Både elit och vardagsmotionärer. Den allra bästa effekten får du vid användning efter ett träningspass då kompressionsstrumporna minskar smärtan och gör att styrkan kommer tillbaka snabbare.

Nu kan du äntligen ge någonting tillbaka till dina ben som jobbar så hört för dig. Oavsett om du springer, jobbar eller bara tar en promenad kommer du uppleva stor skillnad med ett par kompressionstrumpor. Du hjälper dina muskler att jobba hårdare och återhämta sig snabbare.
Kompressionsstrumpor klass 1 extra benvidd
Kompressionsstrumpor med extra utrymme
fr. 189 kr
9 RECENSIONER
Stödstrumpor utan tå
fr. 175 kr
5 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor klass 1
fr. 189 kr
5 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor klass 1 ull
fr. 219 kr
12 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor spets
199 kr (229 kr)
1 RECENSIONER