Kundservice 0151-123 54
 • Strumpor med lös resår
  Gus-Ankel ®
 • Katalog med sköna strumpor och underkläder
  Katalog
 • Användare
  Logga in
 • Kundservice
  Kundtjänst

Logga in

X

Bra kompressionsstrumpor för dig

Du vet hur det känns. Svullna ben och svullna fötter. Det är dags att göra någonting åt det. Hos Gus Textil hittar du medicinska kompressionsstrumpor med avtagande tryck som gör att du själv kan lösa problemet. Flera färger och mönster finns även att välja på. De ser oftast ut som en vanlig strumpa.

Här hittar du medicinska kompressionsstrumpor elller stödstrumpor i kompressionsklass som uppfyller kraven för klass 1. De har förebyggande effekt på flera sjukdomar som ofta återfinns hos äldre. Men minskar risken även för åderbråck och blodproppar i benen som uppstår vid graviditet eller stillasittande. De är även utmärkta vid långa resor med flyg. Eller när du bara är trött i benen. Att använda kompressionsstrumpor motverkar svullnad.

Alla de här goda egenskaperna har även visat sig användbart för flera olika idrotter. Inte minst löpning. Det ökade blodflödet tillbaka till hjärtat hjälper kroppen med den tunga belastningen under ett träningspass vilket gör att många tycker det känns lite lättare att prestera mer. Både elit och vardagsmotionärer. Den allra bästa effekten får du vid användning efter ett träningspass då strumporna minskar smärtan och gör att styrkan kommer tillbaka snabbare.

Kanske har du venös insufficiens, eller behöver stödstrumpor klass 1 i samband med operation. Ben venös så är rätt storlek, alla mått inte passar alla. Ibland kallas det också mild kompression efter den europeiska standarden 15-21 mmhg

Nu kan du äntligen ge någonting tillbaka till dina ben som jobbar så hårt för dig. Oavsett om du springer, jobbar eller bara tar en promenad kommer du uppleva stor skillnad med ett par kompressionstrumpor som ökar blodcirkulationen från ben och fötter och ser till att blodet transporteras tillbaka lättare. Du hjälper dina muskler att jobba hårdare och återhämta sig snabbare samt förebygga trötthet och svullnad.


Kompressionsstrumpor klass 1 ull
Funktionella strumpor som håller värmen
fr. 249 kr
27 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor klass 1
fr. 219 kr
10 RECENSIONER
Stödstrumpor utan tå
För dig som behöver en tålös stödstrumpa
fr. 199 kr
10 RECENSIONER
Bola kompressionsstrumpor i ull
279 kr
5 RECENSIONER
Bola coolmax kompressionstrumpor klass 1
279 kr
1 RECENSIONER
Bohaco Kompressionsstrumpor klass 1
99 kr
1 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor spets
199 kr (229 kr)
2 RECENSIONER