Kundservice 0151-123 54

Logga in

X

Bra kompressionsstrumpor för dig

Du vet hur det känns. Svullna ben och svullna fötter. Det är dags att göra någonting åt det. Hos Gus Textil hittar du medicinska kompressionsstrumpor med avtagande tryck som gör att du själv kan lösa problemet. Flera färger och mönster finns även att välja på. De ser oftast ut som en vanlig strumpa.

Här hittar du medicinska kompressionsstrumpor elller stödstrumpor i kompressionsklass som uppfyller kraven för klass 1. De har förebyggande effekt på flera sjukdomar som ofta återfinns hos äldre. Men minskar risken även för åderbråck och blodproppar i benen som uppstår vid graviditet eller stillasittande. De är även utmärkta vid långa resor med flyg. Eller när du bara är trött i benen. Att använda kompressionsstrumpor motverkar svullnad.

Alla de här goda egenskaperna har även visat sig användbart för flera olika idrotter. Inte minst löpning. Det ökade blodflödet tillbaka till hjärtat hjälper kroppen med den tunga belastningen under ett träningspass vilket gör att många tycker det känns lite lättare att prestera mer. Både elit och vardagsmotionärer. Den allra bästa effekten får du vid användning efter ett träningspass då strumporna minskar smärtan och gör att styrkan kommer tillbaka snabbare.

Kanske har du venös insufficiens, eller behöver stödstrumpor klass 1 i samband med operation. Ben venös så är rätt storlek, alla mått inte passar alla. Ibland kallas det också mild kompression efter den europeiska standarden 15-21 mmhg

Nu kan du äntligen ge någonting tillbaka till dina ben som jobbar så hårt för dig. Oavsett om du springer, jobbar eller bara tar en promenad kommer du uppleva stor skillnad med ett par kompressionstrumpor som ökar blodcirkulationen från ben och fötter och ser till att blodet transporteras tillbaka lättare. Du hjälper dina muskler att jobba hårdare och återhämta sig snabbare samt förebygga trötthet och svullnad.

Kompressionsstrumpor klass 1 med extra breda vader
fr. 219 kr
20 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor klass 1
fr. 219 kr
12 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor travel klass 1
fr. 235 kr
6 RECENSIONER
Köp!
Stödstrumpor utan tå
För dig som behöver en tålös stödstrumpa
fr. 199 kr
13 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor klass 1 Office 140 den
fr. 239 kr
0 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor klass 1 ull
Funktionella strumpor som håller värmen
fr. 249 kr
32 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor Office skinlife klass 1
fr. 239 kr
0 RECENSIONER
Köp!
Bola coolmax kompressionstrumpor klass 1
289 kr
1 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor sport/fritid klass 1
fr. 249 kr
8 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor sport klass 1
fr. 269 kr
0 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor spets
199 kr (229 kr)
2 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor stjärna klass 1
279 kr
0 RECENSIONER
Köp!
Bola kompressionsstrumpor i ull
299 kr
5 RECENSIONER
Köp!
Kompressionsstrumpor trend ull klass 1
319 kr
1 RECENSIONER
Köp!