Kundservice 0151-123 54

Logga in

X

Medicinska stödstrumpor och kompressionsstrumpor

Du vet hur det känns. Svullna ben och svullna fötter. Det är dags att göra någonting åt det. Hos Gus Textil hittar du medicinska kompressionsstrumpor med avtagande tryck som gör att du själv kan lösa problemet. Flera färger och mönster finns även att välja på. De ser oftast ut som en vanlig strumpa, dessutom många olika att välja på i olika utföranden. De finns i en mängd bra varianter och olika modeller.

Här hittar du medicinska stödstrumpor i kompressionsklass som uppfyller kraven för klass 1. Rätt kompression har förebyggande effekt på flera sjukdomar som ofta återfinns hos äldre. Men minskar risken även för åderbråck och blodproppar i benen som uppstår vid graviditet eller stillasittande. De är även utmärkta vid långa resor med flyg. Eller när du bara är trött i benen en hel dag. Att använda kompressionsstrumpor motverkar svullnad.

Alla de här goda egenskaperna har även visat sig användbart för flera olika idrotter. Inte minst löpning. Det ökade blodflödet tillbaka till hjärtat hjälper kroppen med den tunga belastningen under ett träningspass vilket gör att många tycker det känns lite lättare att prestera mer. Både elit och vardagsmotionärer. Den allra bästa effekten får du vid användning efter ett träningspass då strumporna minskar smärtan och gör att styrkan kommer tillbaka snabbare.

Kanske har du venös insufficiens, eller behöver medicinska stödstrumpor klass 1 i samband med operation. Ben venös så är rätt storlek, alla mått inte passar alla. Ibland kallas det också mild kompression efter den europeiska standarden 15-21 mmhg

Nu kan du äntligen ge någonting tillbaka till dina ben som jobbar så hårt för dig. Oavsett om du springer, jobbar eller bara tar en promenad kommer du hitta rätt och uppleva stor skillnad när du köper stödstrumpor. Kompressionsstrumpor finns som ökar blodcirkulationen från ben och fötter och ser till att blodet transporteras tillbaka lättare. Du hjälper dina muskler i anklar och underben att jobba hårdare, öka blodcirkulationen och återhämta sig snabbare samt förebygga trötthet och svullnad.
Kompressionsstrumpor klass 1 med extra breda vader
Bekväm strumpa, hyllad för sin extra benvidd och hållbarhet. En daglig favorit för många av våra kunder. Testa själv och upplev komforten!
fr. 269 kr
23 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor klass 1
fr. 269 kr
14 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor klass 1 ull
Funktionella strumpor som håller värmen
fr. 299 kr
39 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor travel klass 1
fr. 279 kr
7 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor skinlife sport/fritid klass 1
Kompressionsstrumpor med smart teknologi: fuktavvisande material och förstärkt häl för optimal prestation.
fr. 299 kr
12 RECENSIONER
Stödstrumpor utan tå
För dig som behöver en tålös stödstrumpa
fr. 239 kr
14 RECENSIONER
Bola coolmax kompressionstrumpor klass 1
319 kr
1 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor sport klass 1
fr. 319 kr
0 RECENSIONER
Bola kompressionsstrumpor i ull
325 kr
5 RECENSIONER