Kundservice 0151-123 54

Logga in

X

Om oss

Det finns tusentals affärer där du kan köpa strumpor. Om du vill ta livet av dina fötter. Vi är övertygade om att du inte behöver ha strumpor som sitter åt. Trots att det är vad alla stora klädkedjor vill få dig att tro. Det är därför vi har skapat Gus-Ankel med en bekväm resår som inte sitter åt, men ändå sitter uppe.Det här är Gunnar

Vi och vi förresten. Det är Gus Textils grundare, Gunnar Svensson, som gjort det. Han började sin strumpkarriär med att sälja billiga strumpor på marknader runt om i Sverige. Men när kund efter kund kom fram och visade hur de klipper upp resåren för att inte få röda märken runt benet bestämde han sig för att göra någonting åt det. Och nu har han gjort någonting åt det i 30 år.

Prova själv – Det går snabbt och enkelt att beställa!


Gus Textil AB är ett postorderföretag som grundades 1993. Huvudprodukten är Gus-Ankel med lös resår. Företaget säljer både till privatpersoner, företag och sjukvård. Gus Textil AB har avtal med flera av Sveriges största sjukhus och levererar strumpor och underkläder till bland annat försvarsmakten, fotvårdare, apotek och specialistvård.


 
Orgnr: 556467-8661

Besöks- och postadress: Hantverksg 27, 643 30 VINGÅKER

Tel: 0151-12354

VD: Gunnar Svensson