Kundservice 0151-123 54

Logga in

X

Diabetesstrumpor

För den som har diabetes är det viktigt med strumpor som inte sitter åt hårt eller har hårda sömmar. Gus-Ankel med lös resår, har sedan 1993 beställts av diabetikerföreningar över hela landet. Detta tack vare vår unika lösa resår som inte sitter åt, men ändå sitter uppe på foten.

Strumpor för diabetiker gör stor skillnad i komfort för känsliga fötter och ben. Den som verkligen behöver det minskar risken med strumpor helt utan resår i skaftet runt benet. Sockar med rätt egenskaper, som håller värmen, som söm vid tårna, mjuk resårstickning i skaftslutet förebygger försämrad blodcirkulation och skav som är de vanligaste problemen för diabetiker. Lägg till extra känsliga kalla fötter som behöver varma strumpor och känsliga tår som gör att det inte får vara någon tåsöm på insidan för den som behöver använda diabetesstrumpor. För den som har problem med balansen underlättar strumpor med halkskydd. 

Strumpor för diabetes
Är du en av många människor som för tillfället äter medicin mot diabetes och har svårt att hitta rätt strumpor för diabetes som doktorn rekommenderar? Vilket material är bäst? Vad ska jag titta på när jag väljer en par strumpor till min personliga livsstil? Diabetes är en sjukdom som kommer och går med perioder av bättre och sämre blodsocker. Diabetespatienter ska använda anpassade strumpor med extra lös resår eftersom blodcirkulationen ibland försvagas och det drabbar ben och fötter. Det kan vara svårt att hitta bra strumpor som ger rätt funktion. Strumporna på denna sidan skapades därför specifikt för personer med diabetes och uppfyller alla krav så du inte behöver leta längre.
Gus-Ankel® Strumpor med lös resår
fr. 119 kr
257 RECENSIONER
Gus-Ankel Ull med lös resår
Härliga strumpor i ull, med lös resår som sitter uppe.
fr. 145 kr
293 RECENSIONER
Diabetesstrumpor
Optimerade för känsliga fötter
fr. 119 kr
45 RECENSIONER
Diabetesstrumpor bambu
fr. 119 kr
7 RECENSIONER
Ullstrumpa extra lös resår
fr. 99 kr
2 RECENSIONER
3-pack Comfort socks
119 kr
0 RECENSIONER
Millers strumpor luxury bambu sneakers
Jättesköna bambustrumpor i sneakersmodell
49 kr
6 RECENSIONER