Kundservice 0151-123 54

Logga in

X

Raggsockor, varma och sköna

Sätt en varm och behaglig prägel på dina fötter med vårt välsorterade sortiment av raggsockor! Vi har något för varje smak och behov, från tidlösa enfärgade stilar till levande och unika mönstrade varianter.

Våra raggsockor är skapade med fokus på högkvalitativt material och hållbarhet, huvudsakligen tillverkade av utsökt ull för att ge optimal värme och bekvämlighet. De är idealiska för kyliga vintermånader, friluftsliv eller helt enkelt för att hålla fötterna mysigt varma inomhus.

Om du är ute efter något extra varmt och gemytligt, rekommenderar vi våra premium ullsockor från Zokks. Dessa sockor är kända för sin exceptionella kvalitet, ljuvliga värme och de vackra mönster som gör varje par unikt. Zokks strävar efter att kombinera stil, komfort och värme i sina produkter, vilket gör dem till ett utmärkt val för dig som vill lägga till en känsla av lyx till din sockgarderob.

Upptäck det fantastiska utbudet av raggsockor i vårt sortiment och skäm bort dina fötter med det ultimata i komfort och stil. Kom ihåg, det finns inget bättre än känslan av varma, mjuka sockor på kalla dagar!
Raggsockor ull
Klassiker i hög kvalitet
fr. 129 kr
15 RECENSIONER
Färgglada raggsockor
Varm och mysig för både dam och herr
fr. 99 kr
4 RECENSIONER
2-pack walking raggsockor ull
Klassiska raggsockor
179 kr
2 RECENSIONER
Zokks strumpor mönstrade ullsockor
Varma strumpor med riktigt läckra mönster
89 kr
16 RECENSIONER