Kundservice 0151-123 54

Logga in

X

Coolmax®
Coolmax


Få ut det mesta av din dag med Coolmax - det högteknologiska materialet som hjälper dig att hålla dig torr och bekväm oavsett vad dagen har att erbjuda. Med sin unika förmåga att dra bort fukt från huden och ut till ytskiktet, håller Coolmax dig sval och torr även under de mest krävande förhållandena. Dessutom är materialet mjukt och behagligt att bära, vilket gör det perfekt för både sport- och vardagskläder. Så varför nöja dig med något annat än det bästa när det gäller strumpor? Upptäck fördelarna med Coolmax idag och ta din bekvämlighet till nästa nivå!

Coolmax är ett högteknologiskt material som är tillverkat av specialdesignade polyesterfibrer. Materialet är känt för sin förmåga att dra bort fukt från huden och ut till ytskiktet där det avdunstar, vilket ger en torr och bekväm känsla.

Coolmax är ett utmärkt val för arbetsstrumpor på grund av dess fukttransporterande egenskaper. När man arbetar hela dagen kan det vara svårt att undvika att fötterna blir svettiga, vilket kan orsaka obekväma känslor och dålig lukt. Med Coolmax kan du vara säker på att fuktighet dras bort från huden och ut till ytskiktet där det avdunstar, vilket håller dina fötter torra och bekväma under hela arbetsdagen. Dessutom behåller Coolmax sin mjukhet och komfortkänsla även under längre tids användning, vilket gör det till ett perfekt val för arbetsstrumpor som ska hålla länge.

Coolmax erbjuder också en optimal temperatur för musklerna och bidrar till att förhindra uppkomsten av följdskador, vilket gör det till ett populärt val för sportkläder och andra högpresterande plagg.

Coolmax är också mjukt och bekvämt att bära, även under längre perioder eller vid fysisk aktivitet. Dessutom har varje fiber fyra eller sex kanaler som ger en större yta än en vanlig rund fiber, vilket ger en ökad fukttransport och bättre luftgenomsläpplighet.

Coolmax är också lättskött och torkar snabbt efter tvätt, vilket gör det till ett praktiskt val för personer med en aktiv livsstil. Det är också en stor fördel att Coolmax-plagg kan tvättas i upp till 60°.
2-pack Arbetsstrumpor At work coolmax
Supermaterial för aktiva yrken. Andas bra och transporterar bort fukt. Förstärkt sula.
fr. 169 kr
21 RECENSIONER
2-pack At work arbetsstrumpor coolmax quarter
Bra arbetsstrumpor som andas. Passar perfekt i dina arbetsskor
169 kr
6 RECENSIONER
Kompressionsstrumpor skinlife sport/fritid klass 1
Kompressionsstrumpor med smart teknologi: fuktavvisande material och förstärkt häl för optimal prestation.
fr. 299 kr
12 RECENSIONER
Bola coolmax kompressionstrumpor klass 1
319 kr
1 RECENSIONER
BOLA sportstrumpor dubbel viafil
2-i-1 som håller skavsåren borta
239 kr
0 RECENSIONER
Arbetsstrumpor extreme merinoull/coolmax
fr. 219 kr
2 RECENSIONER
Worker Arbetsstrumpor coolmax durable
Specialdesignade detaljer utformade för hårt arbete. Coolmax som håller fötterna torra och inte för varma. 
fr. 319 kr
3 RECENSIONER