Kundservice 0151-123 54

  • Gus-Ankel ®
  • Katalog
    Katalog

  • Logga in

  • Kundtjänst

Logga in

X

/ Underkläder / Herr / Kalsonger

Kalsonger

 

Sköna kalsonger

Våra kalsonger används av män i alla åldrar. Det är lätt att hitta rätt då de flesta modeller finns i både små och stora storlekar. Förutom S, M, L, XL, XXL finns några varianter upp till 7XL.

Hitta dina kalsonger

I kategorierna boxerkalsonger och briefs hittar du kalsonger uppdelat på de två olika modellerna.


Sköna eller snygga kalsonger?

Både och. Vi har modeller med gylf. Utan gylf. Boxer. Med mönster, färger och enfärgade. Vi har även kalsonger i bambu! En riktigt favorit för de som testat.

Viktigaste plagget?

Kalsonger är oftast det första du tar på dig och det sista du tar av dig under dagen. De syns oftast inte, men du vet precis hur de ska kännas för att vara bekväma. En riktigt bra kalsong är därför både skön och smidig och har en bra funktion.

Hur ska kalsonger sitta?

Bra fråga! Det är väldigt personligt. Bland de viktigare detaljerna är att sömmarna inte skaver. Det gäller särskilt om du rör dig mycket under dagen. En bra tumregel är att om det känns bra så sitter kalsongerna också bra.

Hur länge håller kalsonger?

Rent tekniskt håller själva tyget ofta väldigt länge. Men för att hålla kalsongerna rena ska de bytas varje dag. Och även om du tvättar ofta bör du inte ha ett par kalsonger längre än ett år eftersom bakterier tillslut finns kvar även efter tvätt.